Projektet

Caritas Dioqezan Tiranë – Durrës

Projektet

Caritas Dioqezan Tiranë Durrës 

RINIA SHQIPTARE DHE PROJEKTI “YOUR JOB”

RINIA SHQIPTARE DHE PROJEKTI “YOUR JOB” Është e zakonshme sot mes të rinjve, të dëgjohen biseda demoralizuese mbi situatën aktuale në vend, problemet e punësimit, të

Kontaktet

Adresa

Bulevardi Zhan D'Ark, pranë Katedrales së Shën Palit, Tiranë

Telefoni

+355 42 259 758

Email

info@caritastirana.com

Na Shkruani